Free Litkoin dari Bang Niddum

Opo Abote - Bugie & BQ Band + Lirik + Download

Lirik Opo Abote - Bugie & BQ Band 








Wektu kanggo kerjo ono
Kanggo dolan ono 
Nangin wektune sholat ngaku ra oono


Ngakune awake kuat
Ngakune awake sehat
Nanging yen wulan poso, Ngaku larane kumat


Reff :           
            Opo abote sholat limang weku      
            Yek kuwe wis dadi kewajibanmu           


            Opo baote poso wulan romadhon
            Yen kuwei wis dawuhe sing kuwoso


Wektu kanggo kerjo ono
Kanggo dolan ugo ono 
Kudune wektu sholat yo ugo ono


Untuk videonya 


Subscribe to receive free email updates: