Free Litkoin dari Bang Niddum

Lirik Dhawuhe Poro Wali - Bugie & BQ Band

Kalau postingan sebelumnya Lirik Opo Abote, nah sekarang Lirik Dhawuhe poro wali.


Suce'ke awak siro
Sadurunge disuce'ke


Sholato limang wektu
Sadurunge siro disholatke


Reff:
           Sholat wengi, dilakoni
           Zikir sing suwe, lakonono


           Kumpulono ewong ingkang sholeh
           Supoyo amalmu dadi akeh


Iku ono dhawuhe poro wali 2x


Untuk videonya 


Subscribe to receive free email updates: