Free Litkoin dari Bang Niddum

Ujare rika, inyong kelombon apa?


Akses dari hape? Klik disi, lebih cepet.

Kieh lagi nggolet-nggolet neng gugel ujug-ujug ana tung!! wow,, jere lektope inyong error alias kenang vires...walah..ana-ana bae .. kieh gambare..


bareng tek pencet mak bedundul metu gambar kayakiye ...


wakaka...jebule anu ingsine web singaweh ngerti nek lektope kenang vires...ujare inyong kelombon apa dul?? ujarmu mbok..kieh inong wis ora nganggo jendela maning alias ora nganggo windows maning...wah jan sing gawe ora canggih lah.. jane nek sing gawe mandan canggih,, kuwe ya nek ana pengunjung sing teka dedeleng disit SO ne dedeleng disit lektope nganggo windos apa linux..owalah dul dul ... ujare rika inyong kelombon kaya kuwe...alah ora mempan lik...ora butuh...hahah

kieh gambar e metu maning, jerene inyong kon ndonlot fel ...


walah kiye ya lucu maning... anu dot ekse ... ya paling ya nganggo wain mbukake...

ya wis semene bae... kie dinggo peringatan kanggone rika-rika kabeh.. nek ana gambar kaya kuwe pas lagi ngenet,,wis aja di urusi..mengko malah gelem kenang vires beneran... kie alamat sing mau...rika arep njajal dewek apa? klik bae neng kene (linke wis ilang).

Subscribe to receive free email updates: