Free Litkoin dari Bang Niddum

1,5 juta hasil google pesaing lirik alay

Akses dari hape?? 1,5 juta hasil google pesaing lirik alay versi hape/mobile

Esuk-esuk, ngempani terwelu karo ngempani marmut bar kuwe niliki jamure njajal wis ana sing tikil maning ora.. oh iya wis ana.. sekiye wis ora nganggur maning critane,..oya kie kira-kira jamur e nek degawa mring pasar ajibarang kayongen wis demagang banget koh, alah kuwe urusane biyunge.

Ora let suwe, langsung bae mbukak lektop pasang modem ( sewa modem),  aja kelalen tetep pilihane sing ombilin alias linux blankon (aja klalen bukak kieh "menikmati indahnya matahari dengan ombilin "). nek milih jendela alias windos anu mbokan kenang vires lah mengko malah datane pada ilang..

Bareng wis deuripna internete,, kie critane nganggo langganan wi-free+mobinity dadi nek ngenet kuwe sewulan ora ngantek satus ewu dengan sinyal hsdpa telkomsel..walah sukoiii... nah wis konek.... cempulek terjebul bareng mbukak feedjit (simak:bahaya-feeedjit-gratisan) kayong-kayongen sing teka mring blogku kuwe setitik...alah ora papa sing penting ana.. sekang fedjit kuwe mau inyong dadi ngerti nek sing teka alias ngunjungi mring blogku kuwe sekie nganggo kata kunci "lirik-jogja-istimewa.html" nomer sijine terus "syair-gus-dur.html" desusul "lirik-alay-lolita.html"... jajal kayangapa gambare ....


kuwe mbok,... apa ora ngeri jan... karo tengah gan..men...brow... sis ...kang...wakaka

Subscribe to receive free email updates: