Free Litkoin dari Bang Niddum

Himacita Pelatihan Jurnalistik di Infest Jogja

Himacita Pelatihan Jurnalistik di Infest Jogja. Sedulur kabeh pembaca sing budiman, sore kie minggu tanggal 10 bulan 10 2010 Himacita alias Himpunan Mahasiswa Cilacap di Jogjakarta sedang mengadakan pelatihan jurnalistik sing bertempat neng Infest Jogja. 

Inyong dewek sebagai anak Banyumas melu nimbrung sewise Isya', padahal acarane jan-jane wis kawit sore.  Kayong-kayonge si tulisanku ora mutu banget ya,? ingsine mung cuap-cuap ora nggenah. tapi serius kieh pancen tek akoni bagine pengenyongan acara kie manfangati banget. 

Kie salah sjine kutipan pelatihan jurnalistik sing desampekna kang Ibad ya kuwe "nek arep nulis sing paling penting pertama kali ya kuwe faktane".. terus kang Ibad uga nambahi "sing penting kuwe nulise nek masalah apik ora ne alah ... prek !!"

Semene bae sekang inyon, sing judule Himacita Pelatihan Jurnalistik di Infest Jogja, muga-muga manfangati. amiin

Subscribe to receive free email updates: